Extreme Carstyling ervaringen

Extreme Carstyling is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van producten voor het stylen en tunen van auto’s. Het bedrijf werd tien jaar geleden opgericht door twee jonge autoliefhebbers en is inmiddels uitgegroeid tot een welbekende leverancier van auto-onderdelen en advies. Één van de belangrijkste punten waar oprichter Rob Schoorl zich altijd aan heeft vastgehouden is de verstandhouding met klanten. Het zit in de bedrijfsfilosofie om altijd mee te denken met de klant en hem of haar het beste van het beste voor te schotelen.

De webshop is van alle gemakken voorzien en loodst de klant eenvoudig door alle mogelijkheden. Zo vindt u als klant eenvoudig wat u nodig heeft. Het draagt bij aan een goede gebruikerservaring. Andere ervaringen van klanten leest u hieronder.

Ervaringen van klanten met Extreme Carstyling

Dat Extreme Carstyling veel waarde hecht aan de klant, blijkt wel uit de positieve reacties die onder andere op het internet te vinden zijn over het bedrijf en de webshop. Een van de voornaamste voordelen van Extreme Carstyling tegenover andere bedrijven is de snelle levering die ze hanteren ten opzichte van hun producten. Als u een order plaatst op de webshop, wordt deze bestelling direct in ontvangst genomen en wordt gekeken naar hoe de klant zo snel mogelijk het product in huis kan hebben.

Het nut van een goede klantenservice wordt ook benadrukt door de positieve ervaringen die klanten hebben met de manier van communiceren door het bedrijf. Bij Extreme Carstyling steken ze volgens henzelf veel aandacht in een goede klantenservice omdat ze van mening zijn dat deze van topkwaliteit moet zijn. Volgens het bedrijf werpt een goede klantenservice op de lange termijn z’n vruchten af.

Tot slot blijkt uit reviews op Trustpilot.com dat klanten ook tevreden zijn met het product en de prijs/kwaliteit van het product. Producten zijn niet duur, maar zijn wel altijd van topkwaliteit door de sterk aangeprezen merken die Extreme Carstyling aanbiedt.

Uit dezelfde website blijkt dat klanten unaniem positief zijn over hun ervaringen met Extreme Carstyling. Veel van hen zouden zo weer een bestelling plaatsen en er zijn nauwelijks negatieve verhalen te horen. Over het algemeen is men dus erg tevreden met deze webshop.